top of page
automatische
 BLUSSYSTEMEN

Off-road trucks, grijpers en kranen is duur materieel waarbij een continue gevaar shuil gaat voor overbelasting en verhitting van het motorcompartiment.  Wij bieden compacte blusoplossingen die mogelijke brandhaarden snel en veilig elimineert en de veiligheid van de operator maximaal dekt, en dit voor elke werkomgeving ongeacht de omstandigheden.

 HEAVY OFF-ROAD : 

Vooral bij deze dure machines kunnen brandstof- en hydrauliekleidingen de oorzaak vormen van steekvlammen en bijhorende branden.  Onze blus-systemen zijn specifiek ontwikkeld om optimaal te werken in extreme werkomgevingen en weerstaan schokken en trillingen zonder aan operationele zekerheid in te boeten.

LANDBOUWMACHINES : 

Pikdorsers en maaimachines zijn uiterst betrouwbare toestellen maar een opeenstappeling van resten van bv. bladeren, stro, ... in de machine kunnen mogelijke brandhaarden zijn. Door gebruik te maken van de branddetectie tubes zal het blussysteem onmiddellijk geactveerd worden en elke calamiteit onmiddelijk neutraliseren. 

HOUT & ZAGERIJEN :

Houtresten, schors, zaagmeel, ... Allemaal droge bronnen van brandhaarden met catastrofale gevolgen.  Wij plaatsen op de motoren van laders, reachers en heftrucks het juiste materiaal om branden tijdig op te sporen en te elimineren met minimale nevenschade aan de machine, de producten en de productielijnen.

IMPRESSIES : 

Agri.

LANDBOUWMACHINES

bottom of page